Završna priredba – kruna postignuća

Ovdje ćemo vam prikazati sve divne trenutke koje smo proveli zajedno na završnoj priredbi, obilježavajući kraj ove predškolske godine i pripremajući se za nove avanture u školi. Naši mali učenici su cijelu godinu vrijedno radili, učili i razvijali se, a priredba je bila kruna njihovih postignuća.

Priredbu smo započeli pjesmom Himna prvoškolaca te recitacijom Dobar dan. Nakon gledanja kratkog videa o provedenim danima u predškoli, djeca su recitirala pjesmice Baš je mrak biti đak te Rastanak od škole. Djeca su i prikazala kako su se to djeca u prošlosti igrala u Hrvatskom zagorju u kratkom igrokazu praćenom kratkim pjesmama i plesovima.

Zatim smo podijelili diplome za završetak predškolskog obrazovanja te su djeca dobila i kapice koje su sami oslikali. Za kraj smo pjevali pjesmicu Dani. Kada smo obavili službeni dio, malo smo se podružili i opustili uz tortu i voće.

Naši mališani su s veseljem pokazali svoje talente kroz pjesmu, ples i razne igre, oduševivši sve prisutne. Njihova radost i entuzijazam učinili su ovaj događaj posebnim i nezaboravnim za sve nas. Hvala svima koji su se odazvali i podržali naše predškolarce u njihovim prvim koracima prema osnovnoj školi.

Scroll to Top