Jesen kod Pčelica

U listopadu smo se igrali s jesenskim plodovima, upoznali se sa šumskim životinjama (jež, medvjed, vuk, lisica, vjeverica) i njihovim načinom života. Čitali smo prigodne slikovnice, pjevali pjesme i brojalice. Obilježili smo Dječji tjedan uz zabavne igre i aktivnosti.

Kroz likovne aktivnosti upoznali smo različite likovne materijale, razvijali maštu, spoznajni razvoj, finu motorku. Za Dan kruha mijesili smo tijesto, istraživali različite vrste sjemenki koje smo koristili za izradu kruščića. Obilježili smo Dan jabuka prigodnima aktivnostima, pjesmicama i pričom.

Boravak na zraku pruža nam mogućnost za trčanje, nogomet, ljuljanje, penjanje i spuštanje na toboganu. Omogućava nam igru i suradnju s djecom iz drugih odgojno-obrazovnih skupina. Razvijamo pokretljivost i tjelesno držanje u svim prirodnim oblicima kretanja (sjedenje, puzanje, stajanje, hodanje, trčanje, penjanje…).

Trudimo se usvojiti pravila naše skupine, međusobno si pomažemo, trudimo se pospremati igračke na svoje mjesto, samostalno izuti i obuti obuću, samostalno jedemo i brinemo o higijeni.

Scroll to Top