Održano stručno predavanje na temu “Komunikacijske vještine u suradnji s roditeljima”

Dana 28.travnja 2022. godine ravnateljica Dječjeg vrtića Mačići organizirala je stručno usavršavanje za vrtiće iz bliže okolice i svoje odgojitelje. Tema stručnog usavršavanja bila je “Komunikacijske vještine u suradnji s roditeljima” koje je vodila predavačica Sanja Vuletin, dipl.psih. s višegodišnjim iskustvom rada u području psihologije. 

Psihologinja Sanja je stručni suradnik psiholog u Dječjem vrtiću Gajnice gdje radi i danas na poslovima psihodijagnostike i praćenja psihofizičkog razvoja djece, izrade individualiziranih odgojno-obrazovnih programa za djecu s posebnim potrebama, psihološkog savjetovanja i psihoterapije djece i roditelja te stručnog usavršavanja odgojitelja u planiranju odgojno-obrazovnog rada. Redovito je i predavač u Stručno–razvojnom centru Dječjeg vrtića Gajnice za stručne suradnike i odgojitelje drugih vrtića. Značajno iskustvo ima na području komunikacijskih vještina i redovito sudjeluje kao predavač na gradskim, državnim i međunarodnim stručnim skupovima za odgojno-obrazovne djelatnike. “Učite od najboljih kako biste bili najbolji”. Inspirirani njenim predavanjem i znanjem koje smo dobili podigli smo svoje kompetencije na viši nivo u budućoj suradnji s roditeljima koji su zajedno s nama najvažniji sudionici u odrastanju njihove djece.

Zahvaljujem svim sudionicima koji su se odazvali stručnom predavanju i to: Dječji vrtić Ivančica-Lobor, Lobor; Dječji vrtić Zlatarsko Zlato, Zlatar; Dječji vrtiću Pušlek, Marija Bistrica; Dječji vrtić Miholjček, Mihovijan, Dječji vrtić Potočić Tuheljski, Tuhelj. Veselimo se budućoj suradnji. Zahvaljujem svim svojim djelatnicima koji su dali najbolje od sebe u organizaciji ovog skupa.

ravnateljica Jelena Tuškan

Scroll to Top